Moderálási szabályzat

A www.zoldkalauz.hu egy mindenki által szerkeszthető, a magyarországi közterületeket bemutató oldal. Az adatbázis szerkesztéséhez regisztráció szükséges. A regisztrált felhasználók az itt olvasható szabályokat megértették, és elfogadták. Ezen szabályok mindenkori változtatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges változásokról felhasználóinknak külön értesítést nem küldünk, a mindenkor érvényes verzió ezen a weboldalon olvasható.

A szolgáltatások használata mindenki számára ingyenes.

A feltöltendő tartalommal kapcsolatban (képek, leírások, térképek) a felhasználó lemond azok feletti rendelkezési jogáról, anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben arra alapozva nem támaszthat.

A honlap fenntartója az olvasók által közzétett adatok, képek, szövegek tartalmát nem ellenőrzi, azok szerzői jogáért nem vállal felelősséget.

Mire használható az oldal:

  • Regisztráció nélkül az adatbázisban keresni, a feltöltött adatokhoz hozzáférni, saját célra letölteni és kinyomtatni azokat.
  • A forrás megjelölésével (forrás: www.zoldkalauz.hu) magáncélra felhasználni annak tartalmát.
  • Regisztráció után a feltöltési szabályzat figyelembevételével új, az adatbázisban még nem szereplő közterületet közzétenni, vagy már feltöltött területet kiegészíteni, szerkeszteni.

Mire NEM használható az oldal:

  • Az oldalt kereskedelmi tevékenységre használni (így pl. a saját magunk szolgáltatását reklámozni, az ügynöki munka részeként az ügynököknek magukat propagálni, pl. elérhetőségi adataik megadásával)
  • Obszcén, sértő nyelvezetet használni, szexuális szolgáltatást kínálni, sértő, diszkriminatív megjegyzéseket tenni nemzeti, etnikai, vallási, szexuális és egyéb kisebbségekkel kapcsolatban
  • Konkrét név (telefonszám, lakcím) feltüntetésével írni valakiről
  • Agresszióra buzdítani, élet és testi épség ellen irányuló magatartással fenyegetőzni

Minden olyan felhasználó regisztrációját, aki megsérti ezen szabályokat jogunkban van törölni.